Merken en spel uitgevers.


999Games bekend van het bordspel:  Kolonisten van Catan. Van dit spel hebben zij meer dan twee  miljoen exemplaren verkocht. Maar zij hebben meer:  Het assortiment bestaat uit kinderspellen, zoals: Jakkiebak! Verstoppertje en Regenwormen Junior.
Rollenspellen:  De Weerwolven van wakkerdam, De mol; Familiespellen: zoals High five, 30 seconden Boonanza het dobbelspel. En voor de gevorderde bordspel-liefhebber: Hoogspanning, Het Dorp en Pronken met andermans veren.
Kaartspellen: zoals Wizard, Boonanza, 7ATE9, Beverbende, Big five en voor de solospeler het spel Vrijdag.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Bex Sport is_fabrikant_van_ buitenspellen_ Kubb_ Riddertoernooi_Croquet. Bex Sport is fabrikant/leverancier van kwalitatief hoogwaardige buitenspellen zoals Kubb, Riddertoernooi, Croquet, Slagbal, Spinladder en nog veel meer. De meeste spellen zijn uitgevoerd in zware kwaliteit rubberhout. U vindt de Bex artikelen onder de rubriek Buitenspellen.CHESSBASE_UITGEVER_VAN_SCHAAKSOFTWARE_en_instructie_ Schaak_DVDS. Chessbase is marktleider op het gebied van Schaaksoftware:  zoals het schaakprogramma Fritz 13 en Houdini. Onder schakers is de  schaakdatabase Chessbase 13 een geprezen product. Verder geeft de firma voor beginnende en gevorderde schakers diverse instructie DVD's uit met diverse thema’s: De schaakopening, het middenspel en het  eindspel.                  

Uitgever_van_ Bordspellen_zoals_tREINSPEL_Ticket_To_ RIDE_Europa Days of Wonder is uitgever van familiebordspellen met titels zoals Ticket To Ride Europ,  Small World en Memoires4.


 DGT PROJECTS_fabrikant_marktleider_digitale_Game_Timer_ Digitale_chessklcck_ DGT2010_, DGT_ Cube
DGT PROJECTS is fabrikant en marktleider op het gebied van digitale gametimers, zoals de Digitale schaakklok: DGT 2010, DGT Cube, de  multigame timer en het elektronisch schaakbord.

HASPRO_uitgever_bordspellen_en_Speelgoed

HASBRO: brengt onder diverse merken spellen uit. Bekende klassiekers: Monopoly, Risk, Levensweg en Vier op 'n Rij.


Uitgever Noordhoff_geeft_de_educatieve_spellen+van_MINI+lOCO_UIT,  
Uitgeverij Noordhoff Uitgevers is de uitgever van de educatieve spellenlijn Mini LOCO.


Logo_van_uitgever_PHilos_o.a._houten_spellen

Philos Spiele heeft een uitgebreid assortiment houten spellen. De houtsoorten zijn ecologisch verantwoord geteeld en vervaardigd tot hoogwaardige artikelen. In de catalogus van de Duitse spellenuitgever vindt u backgammonsets, schaakmaterialen en 3D-puzzels. Maar ook leuke breinpuzzels zoals de Flessenpuzzel, de toren van Hanoi en meer. U vindt deze 3D-puzzels in de map "Denkspellen en houten puzzels".

uitgever_Smartgames__fabrikant/leverancier_ van_ denkspelle_ voor_ _1 speler.Smartgames is fabrikant/leverancier van denkspellen voor één speler. De smartgames zijn opgebouwd uit verschillende opdrachten met een eigen moeilijkheidsgraad. Zo kan elke speler op zijn niveau het spel oplossen. Smartgames heeft wereldwijd al diverse prijzen gewonnen. Bekende titels zijn: Vikings Brainstorm, Road Block en Hide & Seek Pirates. U vindt de uitgebreide Smartgames collectie onder de rubriek Denkspellen.


"White_ Goblin_ Games"_ is_ een_ speluitgeve_r van bordspel_ en_ kaartspellen White Goblin Games is een speluitgever van bord- en kaartspellen. Bekende populaire bordspeltitels zijn Ratus, Qwixx, en Star Wars. White Goblin Games heeft naast het traditionele bordspel ook coöperatieve spellen. Deze speelt u niet tegen elkaar, maar met elkaar. Bekende titels zijn: Het verboden Eiland en de verdwenen stad.


Logo_Goliath_GamesGoliath Games is een Nederlandse uitgever. Het eerste spel wat Goliath Games op de markt bracht was Rummikub. Het populaire familiespel is er in diverse varianten. Zo is er speciaal voor de jonge spelers Rummikub My first. Voor een gezelschap van 6 spelers is er Rummikub XP en voor wie visueel beperkt is heeft Goliath Games de Rummikub XXL versie. Andere bekende spellen zijn Triominos en Rolit.