Merken en spel uitgevers.


999Games bekend van het bordspel:  Kolonisten van Catan. Van dit spel hebben zij meer dan twee  miljoen exemplaren verkocht. Maar zij hebben meer:  Het assortiment bestaat uit kinderspellen, zoals: Jakkiebak! Verstoppertje en Regenwormen Junior.
Rollenspellen:  De Weerwolven van wakkerdam, De mol; Familiespellen: zoals High five, 30 seconden Boonanza het dobbelspel. En voor de gevorderde bordspel-liefhebber: Hoogspanning, Het Dorp en Pronken met andermans veren.
Kaartspellen: zoals Wizard, Boonanza, 7ATE9, Beverbende, Big five en voor de solospeler het spel Vrijdag.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Bex Sport is_fabrikant_van_ buitenspellen_ Kubb_ Riddertoernooi_Croquet. Bex Sport is fabrikant/leverancier van kwalitatief hoogwaardige buitenspellen zoals Kubb, Riddertoernooi, Croquet, Slagbal, Spinladder en nog veel meer. De meeste spellen zijn uitgevoerd in zware kwaliteit rubberhout. U vindt de Bex artikelen onder de rubriek Buitenspellen.Uitgever_van_ Bordspellen_zoals_tREINSPEL_Ticket_To_ RIDE_Europa Days of Wonder is uitgever van familiebordspellen met titels zoals Ticket To Ride Europ,  Small World en Memoires4.


 DGT PROJECTS_fabrikant_marktleider_digitale_Game_Timer_ Digitale_chessklcck_ DGT2010_, DGT_ CubeDGT PROJECTS is fabrikant en marktleider op het gebied van digitale gametimers, zoals de Digitale schaakklok: DGT 2010, DGT 3000, DGT PI een klok met ingebouwde schaakcomputer En ze hebben diverse elektronisch schaakborden..
Voor meer informatie over schaakstukken en borden kunt u ook op onze schaaksite: www.schaakgigant.nl terecht.

Uitgever Noordhoff_geeft_de_educatieve_spellen+van_MINI+lOCO_UIT,  
Uitgeverij Noordhoff Uitgevers is de uitgever van de educatieve spellenlijn Mini LOCO.


Logo_van_uitgever_PHilos_o.a._houten_spellenPhilos Mooie klassieke schaaksets, backgammon maar ook klassiekers als Vallende Toren, Mikado en Kalaha zitten in het assortiment van Philos.  Variërend in prijs, altijd goede kwaliteit!


Tips:
Diverse soorten en maten reis schaakspellen;
Houten Spellenverzameling Reisversie;
Rummy Set;
Reuze Vallende Toren ;
Mathmaker een mooie 3d magnetischepuzzel;

uitgever_Smartgames__fabrikant/leverancier_ van_ denkspelle_ voor_ _1 speler.Smartgames is fabrikant/leverancier van denkspellen voor één speler. De smartgames zijn opgebouwd uit verschillende opdrachten met een eigen moeilijkheidsgraad. Zo kan elke speler op zijn niveau het spel oplossen. Smartgames heeft wereldwijd al diverse prijzen gewonnen. Bekende titels zijn: Vikings Brainstorm, Road Block en Hide & Seek Pirates. U vindt de uitgebreide Smartgames collectie onder de rubriek Denkspellen.


Logo_Goliath_GamesGoliath Games is een Nederlandse uitgever. Het eerste spel wat Goliath Games op de markt bracht was Rummikub. Het populaire familiespel is er in diverse varianten. Zo is er speciaal voor de jonge spelers Rummikub My first. Voor een gezelschap van 6 spelers is er Rummikub XP en voor wie visueel beperkt is heeft Goliath Games de Rummikub XXL versie. Andere bekende spellen zijn Triominos en Rolit.