Home      Fluxx - kaartspel
Fluxx - kaartspel

 Fluxx  - kaartspel


Fluxx - kaartspel


kaart trekken en een kaart spelen hierna bepaal je zelf de regels


Kaarten uitpakken en daar gaat ‘ie! Een kaart trekken en een kaart spelen, dat zijn de regels om mee te beginnen. Welke regels daarna in het spel komen, bepaal je zelf. Gemene actiekaarten zorgen voor afwisseling. Het doel van het spel heb je zelf in de hand. Wie het doel als eerste haalt, wint het spel. Want Fluxx gaat vlot!,,,,,,


10.95

€ 7.95

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: PSG41

 

Kaarten uitpakken en daar gaat ‘ie! Een kaart trekken en een kaart spelen, dat zijn de regels om mee te beginnen. Welke regels daarna in het spel komen, bepaal je zelf. Gemene actiekaarten zorgen voor afwisseling. Het doel van het spel heb je zelf in de hand. Wie het doel als eerste haalt, wint het spel. Want Fluxx gaat vlot!

Een kaart trekken en een kaart uitspelen. Zo simpel zijn de regels van Fluxx om mee te beginnen. Welke regels daarna gaan gelden, bepaal je door het uitspelen van regel-kaarten.

Wat een speler moet doen, staat altijd op de kaart. Actiekaarten zorgen voor de afwisseling en ook het Doel van het spel verandert geregeld. Doel van het spel is: Bij een op dat moment geldige Doelkaart, de juiste Motiefkaart(en) uit te spelen. De speler die dat het eerst lukt, heeft gewonnen.

Leeftijd: Vanaf  8  jaar.
Aantal spelers: 2-6
Speelduur: circa 15 minuten.

uitgever:  Selecta Games -
PS-Games

Taal: Nederlands