Home    Kaartspellen  Saboteur het kaartspel
Saboteur het kaartspel

Saboteur het kaartspel


Anderen kochten ook:

Saboteur het kaartspel


Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel


Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen.


€ 10.40

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: 999-SAB01

 

Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat!Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schatgravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel. Saboteur is een ideaal spel voor grotere groepen, maar is al erg leuk vanaf 3 spelers.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar.
Aantal speler: 3 - 8
Speelduur: circa 30 minuten
uitgever:
999games
Thema:
Rollen kaartspel Avontuur
Auteur:
Frederic Moyersoen

Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen.

Beide groepen proberen hun odel te bereiken door elkaar te helpen, ook al kunnen ze alleen maar raden wie hun makkers zijn. Als de goudzoekers de schat vinden, worden ze rijkelijk beloond en krijgen de saboteurs niets. Maar als de schat niet wordt gevonden, winnen de saboteurs en krijgen de schatgravers niets!
Pas aan het einde van een ronde maken de spelers hun rollen bekend. Wie na drie ronden de mees

Leeftijd vanaf 8 jaar
Speelduur circa 30 minuten.
Aantal spelers 3 - 10